Robonomistin tietoalusta

Robonomistin automaattisesti päivittyvät tuotteet toimivat kehittämällämme tietoalustalla, joka tuo hajanaiset tietolähteet yhteen paikkaan ja pitää tiedon aina ajantasaisena.

Nyt tarjoamme tietoalustamme rajoitetusti myös ulkopuolisten organisaatioiden käyttöön R-kielen ohjelmistopakettina.

  • Data aina ajantasaisena ja heti käyttövalmiina
  • Suunniteltu asiantuntijatyön tehostamiseen ja automatisointiin
  • Yli 97 000 jatkuvasti päivittyvää tietotaulua 60 eri tietolähteestä 13 eri kielellä
  • Data on nopeasti taivutettavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin
  • Soveltuu automatisoituihin analyyseihin, raportteihin ja sovelluksiin.
  • Helppo soveltaa edistyneitä datatieteen menetelmiä
  • Hyödynnä yli 20 000 R-kielen ohjelmistopakettia datankäsittelyyn, mallinnukseen ja julkaisuun.

Datat yhteen paikkaan

Tietoalusta tarjoaa noin 100 000 jatkuvasti päivittyvää tietotaulua 60 eri lähteestä, ja määrä kasvaa koko ajan. Tietoalusta tuo yhteen esimerkiksi kaikki Tilastokeskuksen, Verohallinnon ja THL:n tilastotiedot helppokäyttöisessä muodossa. Alustaa on helppo laajentaa ja lisätä siihen uusia tietolähteitä.

Alustan avulla olemme rakentaneet asiakkaillemme esimerkiksi automatisoituja raportteja, nettisivujen interaktiivisia elementtejä ja analyysisovelluksia.

Automatisoi asiantuntijatyö

Tietotyötä on automatisoitu pitkään, mutta monimutkaisen asiantuntijatyön työtehtävien siirtäminen tietokoneiden suoritettavaksi on ollut aina haastavaa. Asiantuntijatyössä tietotarpeet muuttuvat nopeasti ja niitä on vaikea ennakoida. Perinteiset tietojärjestelmähankkeet ovat usein kalliita ja kankeita, eikä ne valmistuessaan aina vastaa asiantuntijoiden tarpeisiin.

Robonomistin tietoalustaa on alusta alkaen lähdetty rakentamaan asiantuntijatyö mielessä. Siitä on kehitetty nopeasti muokattava ja helppokäyttöinen, jotta data taipuu alati muuttuviin tarpeisiin ja asiantuntijat voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Ota käyttöön

Tietoalustan käyttöä varten tarvitset Robonomist Data Serverin. Jos haluat ottaa tietoalustan organisaatiossasi koekäyttöön, ota yhteyttä tiimiimme .

Robonomistin tietoalustaan saat yhteyden robonomistClient R-paketin avulla. Paketin lähdekoodi ja asennusohjeet löytyvät GitHub-sivultamme.